maandag 28 maart 2011

Mijn lievelings...

Vanaf vandaag begin ik een nieuwe rubriek die Mijn lievelings... gaat heten. In deze rubriek laat ik jullie zo nu en dan mijn lievelings producten zien, van een bepaald soort. Je kunt deze rubriek voortaan rechts in het rijtje terug vinden.

Vandaag laat ik jullie mijn 5 lievelings lipsticks zien van dit moment.


Lipstick kan je look maken, of kraken. Ik vind dat je subtiel moet zijn met lipstick, het moet niet alleen nog maar om de lipstick gaan. Het moet echt iets toevoegen aan je look, niet de overmacht nemen. Tenzij je natuurlijk voor zo'n look gaat, dan is het weer een heel ander verhaal.

De laatste tijd draag ik bijna nooit meer lipgloss, en is mijn lipstick stash aan het groeien en groeien... Ondertussen heb ik zó veel dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Dit is ook één van de redenen dat ik het 100 dagen project met mezelf aan ga. Ik ga opnieuw van mijn producten leren houden. Dit klinkt echt heel sentimenteel allemaal, maar toen ik voor mezelf 5 lipsticks uit moest zoeken, was ik echt heel lang bezig! Terwijl een ander misschien niet eens 5 lipsticks heeft! Goed, ik dwaal af. Terug naar mijn 5 lievelings.

Vlnr: NYX in Watermelon, Maria Galland in Le Rouge, Elizabeth Arden in Caramel Glaze, NYX in Strawberry Milk, Catrice in 030.

Stuk voor stuk zijn dit prachtige lipsticks. Ze passen allemaal bij een ander soort look, de één wat heftiger dan de ander.

zonder flits
met flits

Hier heb ik dezelfde volgorde aangehouden als bij de foto hierboven.
Helaas valt de NYX Strawberry Milk een beetje weg op beide foto's. Dit is echt een barbie roze kleur, maar dat zie je hier niet echt terug.

Van deze lipsticks 1 favoriet kiezen kan ik niet. Al neig ik de laatste tijd meer naar bruin tinten, dan naar oranje of roze. Maar dat kan volgende week weer helemaal anders zijn!

Wat ik jouw lievelings lipstick?

Liefs, Lies

*Vergeten jullie de super leuke winactie niet?! Er doen al veel mensen mee, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!*

2 opmerkingen:

  1. Ik draag geen lippenstift, lipgloss. Het is gewoon standaard labello;p xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb maar 4 lipsticks: 2 zonder merk en 2 van twc ( the color workshop ) en ik draag ze alle vier nooit, maar dat komt omdat het allemaal rare kleuren zijn.

    BeantwoordenVerwijderen