zondag 27 maart 2011

100 days

Ik ga een project met mezelf aan. Iets wat ik echt moet doen, maar waar ik al heel lang tegen aan hik. Ik mag 100 dagen geen make-up kopen. Mijn stash puilt uit, ik kom over in de make-up en ik blijf maar kopen. Niet omdat ik iets niet heb, maar omdat ik het gewoon heel graag wil hebben. En dat is nu even klaar, ik geef er echt té veel geld aan uit.
100 dagen gaat echt heel erg zwaar worden, maar ik moet het doen! En ik zal super trots op mezelf zijn als de 100 dagen om zijn.

Ik mag dus geen make-up kopen tot 21 juni.... Phoe! Nu dat er zo staat zijn 100 dagen wel iets langer dan ik eigenlijk dacht. Maar tóch wil ik het.

Ik zou het super leuk vinden als jullie ook mee willen doen, al is het maar voor 50 of zelfs 10 dagen. Het is misschien een beetje een steuntje in de rug dat ik weet dat er nog meer meiden zijn die dit ook doen. Als jullie het niet willen begrijp ik het ook volkomen!

Ik ga jullie op de hoogte houden hoe het gaat. Hoe zwaar het is, wanneer ik echt mijn handen in m'n zakken moet houden, etc. etc.

Deze rubriek kun je voortaan terug vinden bij 100 days.

Liefs, Lies

1 opmerking: