dinsdag 8 maart 2011

B-e-a-utyblender

In een artikel van een week geleden hebben jullie kunnen zien dat ik de Beautyblender heb gekocht. Ik gebruik hem nu dus een week volop, dus wordt het tijd om jullie mijn mening erover te geven.
Op internet kun je niets dan goed vinden over dit roze ei. Het zou magisch zijn, ge-wel-dig. Hij zou ál je kwasten moeten kunnen vervangen. Dit maakte mij natuurlijk nieuwschierig.


De BB komt in een grote verpakking waar je hem eventueel in kunt bewaren. Ook zit er een monstertje bij van de cleanser.
Wat mij als eerste opviel toen ik het ei uit het doosje haalde, was dat hij echt mini is! Ik had hem veel groter verwacht! Nu is het wel zo dat als je de spons onder water houdt, hij ongeveer 1,5 keer zo groot wordt.

Ik gebruik de spons nu dagelijks om mijn foundation aan te brengen. Ik maak de spons vochtig, zet stipjes foundation op mijn gezicht, en blend dit dan helemaal uit met de BB. Je kunt de spons ook droog gebruiken, maar hierdoor zuigt hij iets meer foundation op. Het is eigenlijk maar net wat jij fijn vindt. Ik vind het ook erg lekker als hij een beetje nat is, en ik nog een beetje slaperig ben, het geeft dan een lekker fris gevoel.
Mijn foundation wordt er super mooi door geblend. Het heeft een super natuurlijk effect en laat geen nare strepen of iets dergelijks achter.

Concealer ermee aanbrengen vind ik daarentegen niet echt geweldig. Misschien weet ik nog niet helemaal hoe ik hiermee om moet gaan, maar ik vind de BB hier niet perfect voor. Ik gebruik liever gewoon mijn concealer kwast.


Je kunt bij de BB een speciale cleanser kopen, ik heb dit niet gedaan dus maar hem gewoon schoon met speciale kwasten reiniger. Dit werkt prima! Bij het wassen geeft hij wel roze af, ik weet niet precies hoe lang dit nog door zal gaan, maar tot nu toe gebeurt het nog steeds.
Al met al ben ik super tevreden over dit roze ei! Niet alleen heeft hij echt een TÉ toffe kleur, hij werkt gewoon super snel én makkelijk! Hij geeft een heel mooi natuurlijk effect.
Het enige is dus dat ik nog niet echt graag mijn concealer ermee aan breng. Soms heb ik wel met een product dat dat een beetje moet groeien. Wie weet gebeurt dat ook wel met de BB.

Je kunt de BB kopen bij Boozyshop voor €12,99. Bij Enchantra kun je en startpakket kopen met 1 BB en 1 cleanser voor €24,95.
Heb jij de BB ook?

Liefs, Lies

9 opmerkingen:

  1. Ik heb hem niet! Ik gebruik ook niet echt concealers! Leuk artikel! Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 'm niet maar wil het wel erg graag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heb hem ook niet maar wil hem ook erg graag! heb teveel dingen die ik wil haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb hem besteld. Krijg hem deze week binnen! Kan niet wachten hahahaa! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. nee maar ziet er wel goed uit! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zit al een tijdje te twijfelen of ik 'm zal bestellen of niet...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ iedereen Als je hem nog niet hebt, DOEN! Ik heb ook lang zitten twijfelen, maar hij is echt heel goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb hem zelf niet maar wil hem wel graag. Ziet er goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen