woensdag 9 maart 2011

Whoom! Boooom!!

Vandaag heb ik 2 oogschaduw mono's uit de Whoom! Boooom!! collectie van Essence gekocht. Wat een vrolijke collectie! Ik begon gewoon te glimlachen toen ik de leuke verpakkingen zag.


Ik kocht de kleur Chacalaca en Cream Canvas. Een donker blauwe en een hele lichte beige kleur. Vooral de blauwe kleur was ik benieuwd naar, maar omdat bij het kruidvat de 2e voor de helft van de prijs was, heb ik de beige kleur er ook nog maar bij gekocht. Ik ben zo lekker snel over te halen ;-).De blauwe kleur bevat redelijk wat glittertjes, al zie je dit niet echt heel erg terug als je hem draagt. De beige kleur lijkt op de foto juist weer redelijk mat, maar heeft in het echt ook een piep klein beetje shimmer.Precies wat je had verwacht toch? De blauwe kleur is prima, en de beige kleur zie je bijna niet. Bij een nude look zou hij vast mooi staan, maar het zal geen kleur zijn die ik heel vaak zal gaan gebruiken.
De blauwe kleur gaat echt mijn verwachtigen te boven! Ik ben super tevreden over deze kleur. Mooi intens en zeker goed te combineren.

Verder sprak de collectie mij niet heel erg aan. Ik heb nog even staan kijken naar de lipglossjes die zouden veranderen naar je humeur (lees: lichaams tempratuur), maar dit waren van die kleuren waar je er al 100 van in je stash hebt liggen.

Ik ben blij met deze 2 kleurtjes, al valt de beige kleur wat tegen.
Je kunt ze kopen voor €2,99 bij het Kruidvat. Nu is het nog op alle Essence producten 2e halve prijs, dus sla je slag ;-)

Liefs, Lies

5 opmerkingen: