maandag 28 februari 2011

Harde nagels #2

Hallo allemaal!

Vandaag de 2e update over de huid, haar en nagel pillen van het kruidvat. Ik slik elke ochten 2 pillen, al 2 weken lang. Wat is nu het resultaat? Heb ik nagels als bakstenen, of vallen ze er juist af? Ik laat het jullie hier weten!In mijn vorige artikel heb je kunnen lezen dat er nog niets veranderd was. Nu zijn we weer een week verder en er is nog niets veranderd. Echt een teleurstelling moet ik zeggen! Toen ik las hoe lyrisch Mascha van Beautygloss was, wilde ik de pillen meteen hebben. Ik had verwacht dat mijn nagels keihard zouden worden, maar helaas, ze zijn nog precies hetzelfde. Er zijn deze week zelfs 2 nagels afgebroken, wat ik normaal bijna nooit heb! In mijn vorige artikel kreeg ik van I love cosmetics deze reactie:
Ik weet niet of het werkt of niet maar het zit ook een beetje tussen de oren. Als jij erin gelooft dan heb je sneller zoiets van ‘Heej mijn nagels zijn nu een stuk harder’.
Hier geloof ik eigenlijk ook wel in. Misschien moet ik gewoon meer denken dat ze hard zijn, en worden ze vanzelf ook hard ;-)

Al met al vind ik het erg jammer dat er nog geen verschil te merken is. Ik heb wel besloten om de pillen op te maken. Het zijn er maar 60 en ik zit nu zo'n beetje op de helft. Als de pillen op zijn laat ik jullie nog eens weten hoe het er voor staat. Misschien zijn ze tegen die tijd wel kei en kei hard!

Liefs, Lies

8 opmerkingen:

 1. Ik heb over deze pillen ook verschillende reacties gelezen. De ene vindt het wel werken en de ander merkt totaal geen effect. Jammer dat je er niets van merkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb slappe nagels en ik gebruik nu Catrice nailhardener en dat helpt wel (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het niet werkt.. ;(
  Ik heb ook van die slappe nageltjes maar ik weet ook nog niet wat ik er tegen kan doen ;s

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geloof niet echt in zulke dingen, :$

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je (nog) geen verschil merkt.. Ik had het laatst nog met een vriendin over deze pillen. Ik twjfelde om ze te halen.
  Misschien dat ik ze over een tijdje ga proberen, zijn de pillen erg groot?
  Ik heb namelijk al moeite met een hele paracetamol door te slikken :S
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuk dat je m'n comment hebt gebruikt. Ik hoop voor je dat het nog helpt, anders is het echt jammer. Maar er zijn echt verschillende reacties over dit product, de ene vind het een aanrader de ander weer helemaal niks! Ik denk nog steeds dat het tussen je oren zit, precies hetzelfde als dat je bang op hakken loopt en denk ‘straks val ik, o nee, ik val etc.’ en je daarna valt..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Beautista de pillen zijn best wel groot. Als je met een paracetamol al moeite hebt, wordt het denk ik lastig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze ook al een tijdje, Ik doe samen ment mijn zus en moeder, neem elke dat 2 pillen (en zij ook) en dit is al potje 5 geloof ik. Ik heb laatst voor mijn gala nepnagels gehad (en deze er na 3 dagen weer af gehaald) En toen waren ze heel broos. Bij ons werkt het super :O

  Maar, heb jij van je zelf niet al harde nagels? En kunnen ze niet afgebroken zijn omdat ze zo hard zijn dat ze niet meeveren bij stoten??? (of zeg ik nu iets heel geks?

  BeantwoordenVerwijderen