dinsdag 5 april 2011

Yaby pearl paints

Sinds een aantal maanden ben ik verslaafd aan Yaby. Dit is een merk dat in Nederland alleen via het internet verkrijgbraar is. Ik kocht mijn eerste ladinkje Yaby op promakeupstore, een site waar ik héél erg over te spreken ben! De site is erg makkelijk in gebruik, en mijn bestelling was er binnen één dag. Als je dus eens Yaby gaat bestellen, raad ik je deze site echt aan.


De eerste keer dat ik bij promakeupstore bestelde, nam ik 12 kleurtjes en een palette mee. Ik heb voor het freestyle palette gekozen, een magnetisch palette met een meng plaatje in de deksel. (Wat overigens erg op een spiegel lijkt!) Dit is iets wat ik niet zo vaak gebruik, ik meng kleuren meestal op mijn hand, maar ik kan me voorstellen dat veel meiden hier wel gebruik van maken.


Dit is echt nog láng niet alles wat ik van Yaby wil. Helaas zit ik momenteel midden in mijn 100 days, maar als 21 juni is aangebroken, is de eerste website die ik bezoek promakeupstore!

Op naar de swatches! Ik heb eerst nog even een foto voor jullie met alle namen erbij, handig als je eens wilt bestellen ;-)

*Als je op de foto klikt, wordt hij groter*

De swatches zijn gemaakt in daglicht, zonder flits en zonder primer of basis.


Van links naar rechts: mermaid blue, emerald sea, sea turtle, baby grass, cappuchino dream, gold bar.
Echt onwijs mooie kleuren! En het pigment..... Amazing!! Ik kan er bijna niet over uit hoe geweldig ik dit merk vind! *love*Van links naar rechts: lemonade, purple iris, neon grape, frosted rose, copper ruby, tangerine mist.
Ook deze kleurtjes zijn weer echt geweldig! Alleen copper ruby en tangerine mist brokkelen een klein beetje. Maar dit komt eigenlijk alleen omdat er teveel oogschaduw op mijn vinger zat. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig voor heel veel pigment! Eigenlijk dus alleen maar een pluspunt!

Je kunt de kleuren ook nat gebruiken, en op je waterlijn. Echt een multi product dus!

Waar veel meiden van zullen schrikken als ze dit product voor het eerst zien, is de pan. Het zijn hele kleine pannetjes, even groot (klein) als de pannetjes van het 88 palette. Om die schrik te voorkomen, heb ik voor jullie een foto gemaakt met meerdere mono's ernaast, waarvan je er vast wel één in je stash hebt liggen. Zo kun je ze dus even vergelijken.Mini dus! Maar dit is zeker geen reden om niet te bestellen! Je hebt maar zo weinig nodig van dit product, dat je er alsnog erg lang mee gaat doen. Ik weet zelfs zeker dat ik deze pannetjes het komende jaar nog niet op heb. Gewoon omdat je niet elke dag dezelfde kleur gebruikt.

Zoals ik al zei is mijn wishlist voor Yaby nog erg groot! Ik zal nog even geduld moeten hebben, maar daarna kan ik weer even flink los gaan wat betreft Yaby.

Je kunt de pearl paints kopen op promakeupstore en ze kosten €2,80 per stuk, helemaal niet duur dus!

Heb jij al iets van dit mooie merk?
Liefs, Lies1 opmerking:

  1. Ik heb de creme foundation getest en het is geweldig! Heel gepigmenteerd, voelt aan als boter maar is helemaal niet vettig. Met een poeder overeen blijft ie overdreven lang zitten :p alleen wat duur voor de kleine hoeveelheid, iets van €6 voor een pannetje van 2,5/3cm ofzo.. Geen idee hoeveel gram erin zit.. Maar wel de moeite om te testen :) kheb ook 2 van die oogschaduwtjes, idd heel gepigmenteerd :)

    BeantwoordenVerwijderen