dinsdag 22 februari 2011

Relaxed!

Hee meiden!

Vanavond heb ik lekker een avondje voor mezelf. Ik heb echt heel hard gewerkt de afgelopen tijd, dus wil mijn huid even een extra boost geven. In een eerder artikel heb je al kunnen lezen wat ik graag gebruik voor mijn huid.

Ik ben even lekker gaan stomen net, dit doe ik meestal 2 keer 5 minuutjes. Daarna heb ik een masker opgedaan van Dr. van der Hoog. Dit was een hydraterend en herstellend masker, dit helpt de dode huidcellen te verwijderen.

*pretty face*

Daarna ben ik lekker gaan douchen en heb ik een haar masker genomen. Mijn haar is nu weer heerlijk zacht en kan er weer even tegen aan. Ik vind een haarmasker altijd super lekker! Het voelt dan net even of de dode puntjes er niet zijn :-) Ik gebruik een masker van de kapper van het merk Rolland. Dit is niet in de winkel te koop.Net heb ik mijn nachtcreme opgedaan en een kop thee gezet. En nu ga ik lekker in bed liggen met mijn Linda! Ik vind dit zo'n heerlijk blad! Kan er echt dagen lang van genieten!

Wat doe jij eraan om je huid lekker te verzorgen?

Liefs, Lies

6 opmerkingen:

 1. oooh heeerlijk een avondje lekker voor je zelf om je heerlijk te verzorgen ik scrub me huid en meestal 1 x in de week een heerlijk maskertje in me haar doe ik wel vaker maskertjes want ik heb krullen een ontzettende klitten ik kan echt niet zonder meer.

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk van die avondjes :D
  ik neem 1 a2 keer per week een maskertje voor mijn huid en verder reinig ik het s'ochtends en s'avonds ook scrub ik mijn gezicht bijna elke week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maskertjes zijn heerlijk,
  gebruik ik ook vaak in aardbeiensmaak :)
  geniet van je relaxavond!
  leuke blog,
  xx

  my-fashion-fairytale.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke blog heb je!! ik volg je nu! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh een heerlijk maskertje ja, daar hou ik ook van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook nood aan een avondje ontspannen (;

  BeantwoordenVerwijderen