maandag 18 april 2011

Sephora's mono's

Alweer enige tijd geleden kocht ik bij de Sephora een boel spullen. Hier heb ik jullie toen een shoplog van laten zien, maar nog lang niet van alles is een review verschenen.

Vandaag laat ik jullie 2 oogschaduw mono's zien die ik toen kocht.Ik kocht 2 kleuren, een zuurstok roze kleur en een diep bruine kleur. In beide is veel shimmer terug te vinden.
De verpakking is simpel, een rond plastic zwart doosje. In zwarte letters is er Sephora op gedrukt. Het doosje gaat makkelijk open. Je zou als je meerdere mono's hebt deze kunnen opstapelen in je stash, of misschien depotten en in een z-palette doen.
In de oogschaduw is het Sephora teken gedrukt.

De roze kleur heet sweet candy, een hele toepasselijke naam! Zoals ik al zei is het een zuurstok roze kleur, niet te fel, niet te licht maar precies daar tussen in. Het is een kleur die je heel goed kunt opbouwen. Als je niet teveel gebruikt zou de hem zelfs kunnen gebruiken voor een nude look! Maar als je het laagje voor laagje aanbrengt, krijg je een mooie knal kleur.
De bruine kleur heet milestone. Een diep bruine kleur die je ook weer op meerdere manieren kunt gebruiken. Rustig, of heftig. Deze kleur zal prachtig staan in je crease bij een nude look. Ook onder je oog zal dit mooi staan, door de shimmer die erin zit.


Deze foto is gemaakt zonder flits in daglicht. Ook heb ik hier geen primer of basis gebruikt. Dit is het resultaat na één veeg over mijn hand. De pigmentatie is erg goed, zeker van milestone.Ook deze foto is zonder flits en in daglicht gemaakt, maar hier heb ik wél een basis gebruikt. Ik heb jullie al eens vertelt hoe belangrijk een basis is, en ook hier kun je dat weer goed zien. De kleuren komen nóg beter uit. Zeker sweet candy springt er nu veel meer uit.
Als basis heb ik NYX eyeshadow base gebruikt.

Ik ben erg te spreken over deze mono's. Ik heb ze bij de 3 voor 10 actie gekocht, dus heb er ongeveer €3,30 voor betaald. Normaal kosten deze kleurtjes €10,90. Nogal een verschil dus!

Welke kleur vind jij het mooist?

Liefs, Lies

5 opmerkingen:

 1. Erg mooi! ik vind de bruine kleur wel nog mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de roze kleur het mooist. Het is ook de zachtste leuk vind ik. Echt goede pigmentatie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allebei wel mooi. En zeker goede pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De pigmentatie verbaast me eerlijk gezegd. Meestal ben ik niet zo te spreken over de oogschaduws van Sephora, maar deze zien er goed gepigmenteerd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kleuren zien er erg mooi uit!
  Vooral die bruine kleur vind ik mooi.

  BeantwoordenVerwijderen