vrijdag 11 februari 2011

Mini shoplog

Hallo iedereen!

Vandaag een mini mini shoplog, het zijn maar 4 spulletjes. Vandaar dat ik het ook niet in een filmpje doe, omdat ik dat gewoon niet echt de moeite waard vind voor 2 minuten.
Natuurlijk heb ik wel foto's gemaakt van wat ik gekocht heb:Aller eerst een nieuwe compact powder. Ik heb heel lang één van Sephora gebruikt maar ben nu toch weer eens over gestapt naar iets anders. Gewoon omdat ik graag veel producten uit probeer. Dit maal heb ik gekozen voor de Dream Mat powder van Maybelline. Dit is een poeder die ik nog niet eerder gebruikt heb, maar wel goede verhalen over heb gehoord.
Er zit een draai systeem in, waarvan ik nog niet weet of ik dat wel zo prettig vind. Elke keer als ik 'm open maak, breekt m'n nagel bijna! Het zal vast aan mij liggen, maar moet er gewoon nog even aan wennen. Ik heb de kleur 03 Golden Beige.
€ 11,95


Ik heb ook deze ring gekocht. Morgen heb ik een feestje en heb dan een wit met turquoise top aan, dus deze ring leek mij er perfect bij! Vind 'm erg mooi, en dat voor € 4,95!


Ook in de stijl van mijn top een nagellak. Omdat je de kleur in het flesje niet echt goed ziet, en ik mijn nagels echt nét gelakt heb, heb ik even een kleine swatch op een papiertje gemaakt. Turquoise dus met veel glitters. Heel mooi! Dit is de kleur 38 Choose me!
€1,59 (geloof ik)

Als laatste heb ik een pillen gekocht voor huid, haar en nagels. Ik las er een review over op Beautygloss. Dit was zo'n goed artikel dat ik besloot het ook eens te proberen. Ga er gelijk mee beginnen en zal jullie laten weten hoe het is!
€ 3,99

Vind jullie zo'n shoplog ook leuk? Of toch liever een filmpje?

Liefs, Lies

6 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd hoe de poeder bevalt en de ring is echt super mooi! Ik hou echt van die kleur blauw.
  Toevallig heb ik ook die review gelezen over die pillen! en ik dacht nog zal ik ze ook gaan halen.. ben benieuwd of ze werken! Hoop dat je er iets over laat weten =)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben zeer benieuwd naar je bevindingen van de pillen! Heb er ook het een en het ander over gelezen..
  Leuke ring!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ring! En shoplog is altijd leuk, vind ik =))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey wat grappig dat je door beautygloss die pillen hebt gehaald, dat deed ik zelf namelijk ook maar werk nog weinig van de werking.
  Ik ben trouwens net een beautyblog begonnen: http://addicted-2-dior.blogspot.com
  Alle tips zijn welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen