dinsdag 1 februari 2011

Even over mij....

He lieve meiden!

Mijn blog is nu zo'n 2 weken online, dus het wordt wel eens tijd om jullie iets over mij te vertellen. Wie is nu eigenlijk dat meisje die ons het één en ander verteld over make-up?

Ik ben dus Lies. Eigenlijk heet ik Elise, maar dit heb ik toen ik een jaar of 8 was veranderd, ik vond het bekakt! Hoewel in het nu een mooie naam vind, is het moeilijk er weer aan te wennen.
Ik ben op 8 juni 1991 geboren, dat maakt mij dus 19 jaar. Ik woon in Haarlem, samen met mijn lieve viendje waar ik nu 2 jaar mee ben.

Natuurlijk ben ik helemaal gek van make-up, anders was ik deze blog niet gestart ;-) Maar ik hou ook ontzettend van kinderen! Ik heb MAVO gedaan, dus doe op dit moment de opleiding Onderwijs Assistent en ga dan over 1,5 jaar naar de PABO. Op dit moment werk ik dus in groep 4 en 5, en doe dit met onwijs veel plezier.

Als jullie vragen aan mij hebben, dit kan betrekking hebben op make-up maar ook persoonlijk, mag je altijd contact met mij opnemen! Ik vind nooit een vraag gek, dus vraag maar raak! Als ik ergens écht geen antwoord op wil geven, hoor je dit vanzelf wel, maar ik ga er vanuit dat dit niet het geval zal zijn.

Veel plezier op mijn blog!

Liefs, Lies

2 opmerkingen:

  1. Hoi Lies, ik zag dat je me volgt, wat leuk!! Ben helemaal blij met mijn paar volgertjes hihi! Ik ben krap een week begonnen dus we zitten in het zelfde schuitje! Ik ga je zeker volgen, je blog ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen