woensdag 19 januari 2011

Glitter Glitter Glitter!!!

And glitter it will be!! De glitter mania van NYX. Deze glitters zijn werkelijk waar prachtig.
Ik heb ze vaak op gehad naar feestjes en daar ook veel reacties op gekregen. Het is gewoon een echte eyecatcher.

Ik heb er 3 voor jullie getest. Helaas staan er geen namen op de potjes maar op http://www.enchantra.nl/ waar ik de glitters heb gekocht staan de namen. Ik heb de goude (Gold), rode (Appel) en witte (Crystal) glitters gebruikt.
Aller eerst de potjes, ze zijn niet heel erg groot maar je krijgt toch 5 gram.
De verpakking is redelijk simpel, de potjes zijn doorzichtig en er zit een zwarte dop op. De merk en product naam staan er op en dat is het.


MAAR, dan mag de verpakking wel niet zo interessant zijn, des te mooier in de inhoud! Dit zijn nou echte, echte glitters!
Helaas krijg ik de goude kleur er niet beter op dan dit, en lijkt de kleur hier wat duf, maar oh wat is ie in het echt mooi! Als je wilt zien hoe mooi de kleur is, klik dan hier 
Je zou deze glitter mania heel goed kunnen combineren met allerlei kleuren. Zeker op een feestje zal dit geweldig staan!


Dan de rode kleur. Dit is een rood met goude maar ook parelmoer kleuren er door. Ook dit is weer een hele mooie kleur. Ik heb deze glitter opgehad met kerst, daar is het een perfecte kleur voor, zeker in combinatie met bijvoorbeeld een donker paarse óf juist een witte kleur. Probeer een beetje te experimenteren met kleuren, het kan heel erg mooi worden!


En dan nog de laatste witte kleur. Wit met ook hier weer wat parelmoer glittertjes erin. Dit is een wat veiligere glitter kleur. Dit zou ik bijvoorbeeld dragen als ik uit eten ga. Ik vind het namelijk net iets te veilig voor een feestje, maar voor overdag weer net té. Dit is een mooie kleur als je gewoon eens wil beginnen met glitters. Zo kun je op een rustige manier testen of je glitters wel of niet bij je vind passen.

De glitter mania's kun je kopen bij enchantra kopen voor € 2,49 en op boozyshop voor € 2,39.

Liefs, Lies

2 opmerkingen:

  1. wat gaaf! Ik heb ook nieuwe glitters bij de Douglas gescoord maar deze zijn stukken goedkoper! Gebruik je een basis waar de glitters aan hechten? Of blijven ze uit zichzelf goed zitten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ suusie Ik gebruik She Laq van Benefit, dit is een soort lijm waar de glitters helemaal in opdrogen. Dit kun je kopen bij Sephora.

    Liefs, Lies

    BeantwoordenVerwijderen